Klassieke onderdelen Mercedes Benz

Mercedes-Benz is. Duits automerk dat luxe voertuigen, vrachtwagens, bussen en touringcars produceert. In 2018 was het het grootste bedrijf ter wereld dat premium voertuigen verkocht. Er zijn ongeveer 2,3 miljoen personenauto's verkocht. Het bedrijf werd op 28 juni 1926 opgericht door Karl Benz, maar het werd voor het eerst gemaakt in 1886 en geadverteerd in 1901 door DMG. Het is vernoemd naar de dochter van Emil Jellinek, Mercedes Jellinek. Emil Jellinek vestigde het logo en werd alleen gepromoveerd tot de rijkste mensen uit zijn huis. Enkele van zijn klanten waren Rockefeller, Taylor, Morgan en de Rothschild-familie. Toen de Mercedes-naam werd aangenomen, werd Mercedes-Benz in plaats daarvan geproduceerd in 1926. In de jaren 1930 werd model 770 geproduceerd dat populair was tijdens de nazi-periode. Het is een model dat destijds met kogelvrije voorruiten werd uitgegeven en werd bestuurd door Adolf Hitler. Mercedes-Benz heeft verschillende Popemobielen uitgegeven. Mercedes-Benz werd een basis voor de latere productie van andere voertuigen die voor meer veiligheid zorgen. Ongeveer 45 000 slaven werden in 1944 in de fabrieken van Daimler-Benz gebruikt. Mercedes-Benz maakt deel uit van het Daimler AG-bedrijf en omvat ook de productie van slimme auto's. Mercedes-AMG werd in 1999 grotendeels eigendom van Mercedes-Benz. Maybach werd stopgezet vanwege de lage verkoop in 2013 en werd onderdeel van Mercedes-Benz en werd onderdeel van Mercedes. Van alle elektrische batterijwagens wordt verwacht dat ze in China onder de merknaam worden verkocht, gecreëerd tussen de samenwerking van Daimler en BYD Auto. Mercedes wordt ook geproduceerd in Azië, het VK, de VS, Thailand, Turkije, Zuid-Afrika, Spanje, Zuid-Korea, Nigeria, Servië, Rusland, Iran, Mexico, Maleisië, Jordanië, Indonesië, Finland, India, Hongarije, China, Canada, Egypte , Colombia, Argentinië, Bosnië en Herzegovina, Australië, Algerije, Oostenrijk en Brazilië. In de jaren negentig en in de jaren 2000 leed de reputatie van het bedrijf, maar herstelde zich in 2005 opnieuw. In 2007 sprong het van de 25e naar de 5e rang voor kwaliteit. In 2008 werd het bedrijf vierde en ontving het Platinum Plant Quality voor hun assemblagefabriek in Duitsland. Het was ook gerangschikt boven het gemiddelde voor betrouwbaarheid in 2011. Tot nu toe geproduceerde modellen zijn onder andere A-, B-, C-, E-, SLC-, GLA-, GLC-, GLE-, GLS-, R-, V- en X-klasse. De modellen worden aangegeven met G-, K-, S-, R-, L-, T-, D-, E- of C-letters, afhankelijk van het motortype en de carrosserievorm en de kleine letter om uitrustingsniveaus aan te geven. Ze produceren ook elektrische auto's en nemen deel aan race-evenementen en de Formule 1. Ze hebben ook de eerste robotauto gebouwd in de jaren 80, die tot 175 km per uur kon bereiken. In 2015 werd een zelfrijdende elektrische bestelwagen geïntroduceerd onder de naam Vision Tokyo. Zij zijn sponsors van het nationale voetbalteam van Duitsland, ook VfB Stuttgart en Mercedes-Benz Stadium.

Mercedes-Benz heeft vele uitvindingen achter de rug, later overgenomen voor andere auto's en tegenwoordig gebruikt. De verbrandingsmotor werd voor het eerst ontwikkeld door Maybach, Daimler en Benz in 1886. De honingraatradiator en de vlottercarburateur zijn andere uitvindingen die achter het merk staan. In 1924 werd de eerste auto met remmen op alle vier de wielen uitgevonden. In 1951 werd de veiligheidscel opnieuw door Mercedes-Benz gemaakt. In 1981 werden voor het eerst voorspanners op de veiligheidsgordels van de geïntroduceerde S-klasse gezet. In 2003 werd de eerste zeventraps automatische transmissie gelanceerd onder de naam 7G-Tronic. Mercedes-Benz wilde echter de automobielindustrie verbeteren en zelfs hun concurrenten daarvan voorzien. Zij zijn ook de eersten die het Pre-Safe-systeem introduceren. In 2007 ontving het bedrijf de Safety Award. In 1936 werd de eerste auto op diesel ontworpen.

Verschillende beroemde mensen namen deel aan de ontwikkeling van het bedrijf, zoals Ferdinand Porsche, Lewis Hamilton, Nico Rosberg, Michael Schumacher en anderen, waarvan velen al vanaf jonge leeftijd in het bedrijf geïnteresseerd zijn en hebben bijgedragen aan deelname aan rally's, ontwikkeling van onderdelen en anderen.

In 2006 en 2007 was het bedrijf de fabrikant met de slechtste emissies, en in 2008 had het bedrijf opnieuw de slechtste CO2-uitstoot van alle grote Europese fabrikanten die de 14e plaats haalden van de 14 deelnemers. Echter, in 2018 herstelde het zijn reputatie door het Astma en Allergie Vriendelijk Certificaat te winnen.

Engelse website: Classic parts Mercedes
Duitse website: Classic Teile Mercedes
Franse website: Classic pièces détachées Mercedes
Deense website: Classic reservedele Mercedes

Onderdelen Mercedes Benz modellen

Onderdelen Mercedes Ponton
Onderdelen Mercedes Gullwing
Onderdelen Mercedes 300SL
Onderdelen Mercedes W100
Onderdelen Mercedes 600 Pullman
Onderdelen Mercedes W136
Onderdelen Mercedes W120
Onderdelen Mercedes W121
Onderdelen Mercedes 180
Onderdelen Mercedes W143
Onderdelen Mercedes Type 230
Onderdelen Mercedes W110
Onderdelen Mercedes W111
Onderdelen Mercedes W112
Onderdelen Mercedes W114
Onderdelen Mercedes W115
Onderdelen Mercedes W123
Onderdelen Mercedes W201
Onderdelen Mercedes 190
Onderdelen Mercedes C Klasse
Onderdelen Mercedes W202
Onderdelen Mercedes E Klasse
Onderdelen Mercedes W124
Onderdelen Mercedes G Klasse
Onderdelen Mercedes 460
Onderdelen Mercedes 461
Onderdelen Mercedes S Klasse
Onderdelen Mercedes W116
Onderdelen Mercedes W126
Onderdelen Mercedes W140
Onderdelen Mercedes SLC Class
Onderdelen Mercedes SL Klasse
Onderdelen Mercedes W113
Onderdelen Mercedes Pagoda 230
Onderdelen Mercedes W198
Onderdelen Mercedes W107
Onderdelen Mercedes R107
Onderdelen Mercedes R129
Onderdelen Mercedes W129
Onderdelen Mercedes MB100
Onderdelen Mercedes Type 631
Onderdelen Mercedes Hanomag

Klassieke onderdelen Mercedes Benz

Toebehoren Mercedes Benz
Air conditioning Mercedes Benz
Carrosserie Mercedes Benz
Remmen Mercedes Benz
Kabels Mercedes Benz
Chassis Mercedes Benz
Verkoeling Mercedes Benz
Elektrische Mercedes Benz
Motor Mercedes Benz
Uitlaten Mercedes Benz
Mercedes Benz buitenkant
Filters voor Mercedes Benz
Versnellingsbak Mercedes Benz
Verwarming Mercedes Benz
Hydrauliek Mercedes Benz
Interieur Mercedes Benz
Verlichting Mercedes Benz
Relais Mercedes Benz
Stuurdelen Mercedes Benz
Opschorting Mercedes Benz
Transmissie Mercedes Benz

{{lineitem.ProductName}}

{{lineitem.VariantName}} - {{lineitem.Quantity}} x {{lineitem.FormattedPrice}} {{lineitem.FormattedPrice}}

{{basket.FormattedProductsTotal}}