Onderdelen Porsche Panamera

De productie startte in 2009 en de 2011 hybride en dieselversies werden geïntroduceerd. In 2013 is een facelift toegevoegd. Het is met vierwielaandrijving, voormotor en een optie voor een achterwielaandrijving. In 2013 wordt S-E-Hybrid gelanceerd en in 2016 worden de modellen opnieuw ontworpen.

Het wordt beschouwd als een full-size luxe auto, met enkele overeenkomsten met 911, maar het interieur was keer beter, inclusief betere technologie en duur leer. De productie gebeurde in Duitsland.

De eerste generatie werd gelanceerd tussen 2010 en 2016. In eerste instantie werden de V8 Panamera S, 4S en de Turbo-modellen geïntroduceerd. Twin Turbo 507 PS had 500 pk en een 4.8L motor. Later werden Panamera en Panamera 4 gelanceerd met drie en 3,6 liter V6-motoren en 300 pk. V6 blijft met dezelfde technologieën als V8, zoals een variabel inlaatspruitstuk, dry sump smering, en spots plus knop als een optie. In 2011 werden Panamera S Hybrid geïntroduceerd en Diesel met een achterwielaandrijving en GTS, Turbo S met PMT met vierwielaandrijving.

ZF-7 speed transmissie met dubbele koppeling was nieuw op Panamera 4,4S en de Turbo-versies met een handgeschakelde zesversnellingsbak. S Hybrid en de dieselmodellen hadden een achttrapsautomaat - Tiptronic S.

Klassieke onderdelen en reserveonderdelen Porsche Panamera Turbo S

Bestaat uit verbeteringen zoals hogedrukbrandstofinjectie en 4,8 liter V8. Hij accelereert tot 113 km in 3,8 seconden. Verbeterde PDK-versnellingsbak maakt het schakelen eenvoudiger.

Klassieke onderdelen en reserveonderdelen Porsche Panamera S Hybrid

In 2011 werd Panamera S Hybrid gelanceerd met een 3 liter v6-motor met 328pk met een elektromotor van 46pk en dezelfde aandrijflijn als de Cayenne S Hybrid en dezelfde Tiptronic S met 8 snelheden.

Met een topsnelheid van 270 km per uur werd het het meest milieuvriendelijke model van Porsche met een gemiddeld verbruik van 9.4l / 100 km. De verkoop voor 2011-2013 bereikte 684 auto's.

Klassieke onderdelen en reserveonderdelen Porsche Panamera Diesel

Het werd gelanceerd in 2011 met dezelfde Audi-motor van Cayenne Diesel. Het is met 247 pk, 3l v6 het bereiken van een topsnelheid van 242 km per uur, terwijl het de meest economische wordt om Porsche te rijden van alle bestaande modellen met 6,3 liter per 100 km gemiddeld verbruik.

Speciale edities

Panamera platina werd in 2012 op de markt gebracht, met grotere wielen, luxeleder van binnenuit en een optie voor alle achterwielaandrijving of achterwiel, met de snelste acceleratie van alle modellen van minder dan 5,8 seconden van 0 tot 97 km. Panamera-editie werd in 2015 geïntroduceerd met enkele uiterlijke wijzigingen.

2013 facelift

Met nieuwe voor- en achterbumpers werd een facelift-versie geïntroduceerd onder de naam Panamera S en een hybride model onder de naam E-Hybrid. Later werd in 2014 de Turbo S-versie geïntroduceerd.

Klassieke onderdelen en reserveonderdelen Porsche Panamera S E-Hybrid

Een nieuw plug-in model dat in staat is om 135 km per uur in elektrische modus te bereiken met 416 pk. De batterij zou volledig worden opgeladen in 2,5 uur. De plug-in helpt het verbruik te verminderen tot 3,1 l per 100 km. Het kan zowel op elektriciteit als op brandstof werken. Het draagt ​​bij aan ongeveer 10% van alle Panameras die in 2014 zijn verkocht.

Tweede generatie

De tweede generatie werd geïntroduceerd in 2016 met nieuw touchscreen-interieur, Apple CarPlay en spraakbediening. In 2018 werd een nieuw Turbo S E-Hybrid-model met 5 l v8-motor van de Panamera Turbo gepresenteerd, samen met een elektrische motor die 671 pk produceerde en de op twee na snelste auto onder alle Porsches.

Panamera Sport-Turismo geïntroduceerd in 2017 is de snelste stock estate auto met 671 pk. Het werd aangeboden met een liftback-saloon en vijf deuren.

Klassieke onderdelen en auto-onderdelen Porsche Panamera:

 • Toebehoren Porsche Panamera
 • Air conditioning Porsche Panamera
 • Carrosserieonderdelen Porsche Panamera
 • Remmen Porsche Panamera
 • Kabels Porsche Panamera
 • Chassis Porsche Panamera
 • Verkoeling Porsche Panamera
 • Elektrische Porsche Panamera
 • Motor Porsche Panamera
 • Uitlaten Porsche Panamera
 • Exterieur Porsche Panamera
 • Filters voor Porsche Panamera
 • Versnellingsbak Porsche Panamera
 • Verwarming Porsche Panamera
 • Hydrauliek Porsche Panamera
 • Interieur Porsche Panamera
 • Verlichting Porsche Panamera
 • Relais Porsche Panamera
 • Stuurdelen Porsche Panamera
 • Opschorting Porsche Panamera
 • Transmissie Porsche Panamera

Producten / productgroepen

Versnellerkabel - Airconditioning - Luchtfilter - Dynamo - As - Riemen - Carrosserie - Bowdenkabel - Remklauw - Remschijf - Remtrommel - Remschoenen - Remschoenen - Remmen - Bumper - Kabels - Carburateur - Katalysator - Koppelingskabel - Koeling - Cilinderblok - Cilinderkop - Aandrijfas - Stofplaat - Elektrische ventilator - Elektrische delen - Motor - Motorsensor - Uitlaat - Uitlaatsysteem compleet - Buitenkant - Filter - Inpasdelen - Flexibele buis - Brandstoffilter - Ontgrendelkabel brandstofklep - Zekering Box - Pakking - Versnellingsbak - Versnellingspook - Rooster - Handremhendel - Handremkabel - Warmtewisselaar - Verwarming - Verwarmingskabel - Motorkabel - Hoorn - Wieldop - Hydraulische filter - Bobine - Ontstekingsschakelaar - Binnendelen - Interieur - Interieur Filter - Lamp - Slotdeur - Hoofdcilinder - Spiegel - Oliefilter - Olieonderdelen - Pedaal - Drukregelaar - Rubberen bevestiging - Veiligheidsgordel - Sensor - Schokdemper - Snelheidsmeterkabel - Sportuitlaat - Starter - Besturing - Schuifdak - Opschorting - Sw jeuk - Distributieriem - Transmissie - Turbo oplader - Sluitring - Wiellager - Wielcilinder - Raamheffer - Raamafdichting - Ruitenwisser

{{lineitem.ProductName}}

{{lineitem.VariantName}} - {{lineitem.Quantity}} x {{lineitem.FormattedPrice}} {{lineitem.FormattedPrice}}

{{basket.FormattedProductsTotal}}